A jövő TTK-ja a vezetők szemével:

Parádé

Húha! Megérkeztünk a jövőbe. Na lássuk, hogy milyen lett a TTK.
Hópihus, szakállas teve, tapicska is megöregedett már, de még mindig vezetik a karit. És mit látnak szemeink? Benne vagyunk a top 3-ban. :) A TTK-s tevék az évek során egyre több barátot szereztek, és egyre többet toboroztak. Na, de tekintsünk be mélyebben a karavánba...

Az öreg Hópihus, tapicska és Rozalicska:
Hópihus, tapicska és Rozalicska is szakállas teve már, de sok gyerekük született. Ők lesznek majd a TTK örökösei, ha Hópihusék már nem tudják továbbvinni a karavánt. A kicsik már felnőtt tevék, és nekik is vannak gyerekeik. Ők lesznek a további örökösök.

A TTK tagjai:
Akik a jelenben voltak velünk, azok is szakállas tevék lettek, de mindenki megtartotta a hűségét, és a TTK-ban maradt, nem ment át más kariba. Nekik is születtek gyerekeik, akiket most szépen nevelgetnek fel. Látjuk magunkat is, az idős Areiko Annabelle-t, Parádét és Vadon Vikit. Milyen szép jövőnk lesz? A már felnőtt gyerekeink az unokáinkat nevelgetik, mi meg gyönyörködünk bennük.

TTK:
Felnőtt lett a karaván. Habár a játékok ugyanolyanok maradtak, meg meg is maradt az igazi TTK hangulat, de mi öreg tevék már más szemmel látjuk. A felnőtt gyerekeink és az unokáink vigyáznak most a társaságra...

Tegyük ilyenné a jövőt, hajrá TEVÉKENY TEVÉK!

Vadon Viki

Az időgépbe a következő dátumot ütöm: 2012. augusztus 18., ami közismerten az új TTK 3. születésnapja. Aztán a számok a "jelen" rubrikában pörögni kezdenek... az évek már elérték a 2012-őt, a hónap augusztusnál tart... a napszámláló is lassulni kezd... az izgalom pedig a tetőfokára hág. Aztán végre megáll. Megérkeztünk, 2012. augusztus 18-ára... vajon létezik még a TTK? Vagy a rossz emberek újra feloszlatták? Remegő gyomorral lépünk ki az Időgép ajtaján, esőként mi táborvezetők, aztán mindenki szépen, libasorban. De csak mi vagyunk ilyen megszeppentek, körülöttünk az ünneplő tömeg... - Happy birthday to you, happy birthday to you... - harsan, és mi boldogan csatlakozunk.
- ...happy birthday to TTK, happy birthday to you! - Majd hatalmas sikoltás, és mikor végre eloszlik a konfettifelhő, megpillantjuk Hópit a középpontban. Mosolyog, és minket figyel. Odamegyünk hozzá, és megkérjük, meséljen az elmúlt évekről, amiket mi most átugrottunk.
- Ha elmondanám, úgy már nem lenne az igazi átélni - somolyog rejtelmesen. - De azt elmondhatom, hogy egyetlen percig sem unatkoztunk! Sajnos, vannak néhányan, akik azóta kinőttek a tevézésből, de ők is itt vannak velünk - az interjúk, a naplózott beszélgetések, és a barátaik őrzik az emléküket, tevéjük pedig a VIP-szekcióban csücsül, és várja, hogy mikor lesz újra olyan szerető gazdája. De sokan csatlakoztak is hozzánk, beolvadtak a tzársaságba, és sikerült újra elérnünk a TOP10-et...
- Hanyadikok vagyunk? - vágunk közbe.
- Ó, az titok. Sőt, bármelyik pillanatban változhat, ugye, Tevékeny Tevék? - kacsint a társaságra Hópi. Én is véginézek rajtuk. Bár vannak köztük idegen arcok, a csillogó, lelkes tekintet a régi, TTK-hangulat vitathatatlan, sőt felfedezem sok barátomat is.
- Ilyen közel vagyunk hozzá, hogy leelőzzünk valakit? - kíváncsiskodom.
- Mem erről van szó. Hanem rólatok. Ha azt mondom, elsők vagyunk, és még ha nem is vagyunk azok, ti visszamentek a múltba, és megcsináljátok. Ezért változhat. De ha 11-et mondanék, akkor pedig csakazértis tizediket csinálnátok belőle, vagy még jobbat. Érted már? Ezért nem mondok semmit. Mert nagyon szeretem a lelkesedéseteket, de nem a toplista a lényeg. Hanem a jó társaság, és a TTK-hangulat.
- És Hópi... azóta nem próbáltak újra feloszlatni? Vagy te sem jutottál el odáig? - kérdezem csöppnyi aggódásal.
- Hát, rosszakaróink mindig voltak, most is vannak, és mindig is lesznek. De tudod, értetek megéri. A karaván három éve megvan, és remélem, még legalább ennyi ideig meg is lesz! Rajtam nem fog múlni, én itt leszek, kontyos nagymama-koromig!
Ezen már megnyugszom. Hópi mindig velünk lesz, és bizony, mi TTK-sok, soha nem adtuk fel, és már tudom, ha rajtam múlik, soha nem is fogjuk. Ezért a karavánért, ezért a társaságért megéri...
- Te nem mész ünnepelni? - kérdi akkor Hópi.
- De, csak elgondolkoztam - mosolyodok el, és csatlakozok a vidám társasághoz, hogy feltöltődjek a boldog jövő képével, mielőtt visszatérek a múltba, hogy megvalósítsam azt.

 

Areiko Annabelle

 Mindenki nagyon várja ezt a napot! Elindulunk a jövőbe. Az izgalom a tetőfokára hág amikor megnyílik az időgép kapuja, és mi végre átléphetünk rajta keresztül a jövőbe. Mikor meglátják a TeveClubot tíz év múlva, a tevék ámulva néznek körül! A karavánunk elérte a 2300-as létszámot, és nincs benne viszálykodás. Aki rontotta itt a levegőt az már rájött hogy rosszat tett, és megbánta.  Na de nézzünk csak alaposabban körül! Hópihus már nagymama, tapicska sem olyan fiatal már. És a többi teve is már felnőtt!  És mit látnak szemeim! Az élő TTK-táborba már versengeni kell hogy bekerüljünk. Természetesen a tábor legnagyobb rajongója még  mindig Réka, azaz end.. Miután körülnéztünk, felmegyünk a csetre ahol nagy még mindig a forgalom, de a hangulat maradt a régi.
- Hogy megy mostanában a TTK sorsa?- kérdezem a cseten. A kérdésemre mindenki egyszerre akar válaszolni, hogy "még mindig ez a világ legjobb karavánja, és semmi más!".  Pont jókör csöppentünk be! Éppen a Legyen Ön is Milliomos megy, amit még mindig Kapa333 vezet.
-Jó volt itt körülnézni, de mindjárt indulnunk kell haza. Tudom mit akartok mondani, hogy maradjunk még! Én is szeretnék maradni, de az időgép már kezd lemerülni, és nem érnénk vissza... -közöltem a szomorú hírt a tevékkel.
- Jó volt veletek találkozni tevék!- kiáltotta egyhangúan a teve-tábor, és hazautaztunk.

Szerintem bármit is mondanak, a TTK mindig a legjobb kari marad, az idők végezetéig!!!

Korok
Játékok
Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...