TTK tábor - Időgép
Utazz velünk az Időgéppel!

A jövő TTK-ja a vezetők szemével:

Parádé

Húha! Megérkeztünk a jövőbe. Na lássuk, hogy milyen lett a TTK.
Hópihus, szakállas teve, tapicska is megöregedett már, de még mindig vezetik a karit. És mit látnak szemeink? Benne vagyunk a top 3-ban. :) A TTK-s tevék az évek során egyre több barátot szereztek, és egyre többet toboroztak. Na, de tekintsünk be mélyebben a karavánba...

Az öreg Hópihus, tapicska és Rozalicska:
Hópihus, tapicska és Rozalicska is szakállas teve már, de sok gyerekük született. Ők lesznek majd a TTK örökösei, ha Hópihusék már nem tudják továbbvinni a karavánt. A kicsik már felnőtt tevék, és nekik is vannak gyerekeik. Ők lesznek a további örökösök.

A TTK tagjai:
Akik a jelenben voltak velünk, azok is szakállas tevék lettek, de mindenki megtartotta a hűségét, és a TTK-ban maradt, nem ment át más kariba. Nekik is születtek gyerekeik, akiket most szépen nevelgetnek fel. Látjuk magunkat is, az idős Areiko Annabelle-t, Parádét és Vadon Vikit. Milyen szép jövőnk lesz? A már felnőtt gyerekeink az unokáinkat nevelgetik, mi meg gyönyörködünk bennük.

TTK:
Felnőtt lett a karaván. Habár a játékok ugyanolyanok maradtak, meg meg is maradt az igazi TTK hangulat, de mi öreg tevék már más szemmel látjuk. A felnőtt gyerekeink és az unokáink vigyáznak most a társaságra...

Tegyük ilyenné a jövőt, hajrá TEVÉKENY TEVÉK!

Vadon Viki

Az időgépbe a következő dátumot ütöm: 2012. augusztus 18., ami közismerten az új TTK 3. születésnapja. Aztán a számok a "jelen" rubrikában pörögni kezdenek... az évek már elérték a 2012-őt, a hónap augusztusnál tart... a napszámláló is lassulni kezd... az izgalom pedig a tetőfokára hág. Aztán végre megáll. Megérkeztünk, 2012. augusztus 18-ára... vajon létezik még a TTK? Vagy a rossz emberek újra feloszlatták? Remegő gyomorral lépünk ki az Időgép ajtaján, esőként mi táborvezetők, aztán mindenki szépen, libasorban. De csak mi vagyunk ilyen megszeppentek, körülöttünk az ünneplő tömeg... - Happy birthday to you, happy birthday to you... - harsan, és mi boldogan csatlakozunk.
- ...happy birthday to TTK, happy birthday to you! - Majd hatalmas sikoltás, és mikor végre eloszlik a konfettifelhő, megpillantjuk Hópit a középpontban. Mosolyog, és minket figyel. Odamegyünk hozzá, és megkérjük, meséljen az elmúlt évekről, amiket mi most átugrottunk.
- Ha elmondanám, úgy már nem lenne az igazi átélni - somolyog rejtelmesen. - De azt elmondhatom, hogy egyetlen percig sem unatkoztunk! Sajnos, vannak néhányan, akik azóta kinőttek a tevézésből, de ők is itt vannak velünk - az interjúk, a naplózott beszélgetések, és a barátaik őrzik az emléküket, tevéjük pedig a VIP-szekcióban csücsül, és várja, hogy mikor lesz újra olyan szerető gazdája. De sokan csatlakoztak is hozzánk, beolvadtak a tzársaságba, és sikerült újra elérnünk a TOP10-et...
- Hanyadikok vagyunk? - vágunk közbe.
- Ó, az titok. Sőt, bármelyik pillanatban változhat, ugye, Tevékeny Tevék? - kacsint a társaságra Hópi. Én is véginézek rajtuk. Bár vannak köztük idegen arcok, a csillogó, lelkes tekintet a régi, TTK-hangulat vitathatatlan, sőt felfedezem sok barátomat is.
- Ilyen közel vagyunk hozzá, hogy leelőzzünk valakit? - kíváncsiskodom.
- Mem erről van szó. Hanem rólatok. Ha azt mondom, elsők vagyunk, és még ha nem is vagyunk azok, ti visszamentek a múltba, és megcsináljátok. Ezért változhat. De ha 11-et mondanék, akkor pedig csakazértis tizediket csinálnátok belőle, vagy még jobbat. Érted már? Ezért nem mondok semmit. Mert nagyon szeretem a lelkesedéseteket, de nem a toplista a lényeg. Hanem a jó társaság, és a TTK-hangulat.
- És Hópi... azóta nem próbáltak újra feloszlatni? Vagy te sem jutottál el odáig? - kérdezem csöppnyi aggódásal.
- Hát, rosszakaróink mindig voltak, most is vannak, és mindig is lesznek. De tudod, értetek megéri. A karaván három éve megvan, és remélem, még legalább ennyi ideig meg is lesz! Rajtam nem fog múlni, én itt leszek, kontyos nagymama-koromig!
Ezen már megnyugszom. Hópi mindig velünk lesz, és bizony, mi TTK-sok, soha nem adtuk fel, és már tudom, ha rajtam múlik, soha nem is fogjuk. Ezért a karavánért, ezért a társaságért megéri...
- Te nem mész ünnepelni? - kérdi akkor Hópi.
- De, csak elgondolkoztam - mosolyodok el, és csatlakozok a vidám társasághoz, hogy feltöltődjek a boldog jövő képével, mielőtt visszatérek a múltba, hogy megvalósítsam azt.

 

Areiko Annabelle

 Mindenki nagyon várja ezt a napot! Elindulunk a jövőbe. Az izgalom a tetőfokára hág amikor megnyílik az időgép kapuja, és mi végre átléphetünk rajta keresztül a jövőbe. Mikor meglátják a TeveClubot tíz év múlva, a tevék ámulva néznek körül! A karavánunk elérte a 2300-as létszámot, és nincs benne viszálykodás. Aki rontotta itt a levegőt az már rájött hogy rosszat tett, és megbánta.  Na de nézzünk csak alaposabban körül! Hópihus már nagymama, tapicska sem olyan fiatal már. És a többi teve is már felnőtt!  És mit látnak szemeim! Az élő TTK-táborba már versengeni kell hogy bekerüljünk. Természetesen a tábor legnagyobb rajongója még  mindig Réka, azaz end.. Miután körülnéztünk, felmegyünk a csetre ahol nagy még mindig a forgalom, de a hangulat maradt a régi.
- Hogy megy mostanában a TTK sorsa?- kérdezem a cseten. A kérdésemre mindenki egyszerre akar válaszolni, hogy "még mindig ez a világ legjobb karavánja, és semmi más!".  Pont jókör csöppentünk be! Éppen a Legyen Ön is Milliomos megy, amit még mindig Kapa333 vezet.
-Jó volt itt körülnézni, de mindjárt indulnunk kell haza. Tudom mit akartok mondani, hogy maradjunk még! Én is szeretnék maradni, de az időgép már kezd lemerülni, és nem érnénk vissza... -közöltem a szomorú hírt a tevékkel.
- Jó volt veletek találkozni tevék!- kiáltotta egyhangúan a teve-tábor, és hazautaztunk.

Szerintem bármit is mondanak, a TTK mindig a legjobb kari marad, az idők végezetéig!!!