A jelen TTK-ja

A toplista 17. helyén áll a TTK. Összesen 903 tagja van és 1579419 pontja 2010. 07. 04.-én.
A karaván vezetője Hópihus, akit nagyon szeretnek a tagok.
Rengeteg játékot szerveztek a vezetők, mint például zsákbamacska, egyszámjáték, paint rajz, szépségverseny, ceruzarajz, viccverseny, vicces képek, stb...stb... Ezeken a játékokon € nyereményeket lehet nyerni, 1500€=1 datolya. 3 datolyánként kapják meg a tagok a nyereményüket. Megkezdte rendelését a szívdoki is. A TTK magzinban megtalálhatóak a beérkező levelek, és a rájuk kapott válaszok is. És itt van a csodálatos TEHETSÉGKUTATÓ, ahol minden hónapban más-más tehetségek kerestetnek. Júniusban a legtehetségesebb paint-rajzost kerestük, megoszlott az 1. hely: Betti is és Lea is nyertek!
De nem maradt érdekességek nélkül a karaván. A fórum is tele volt azzal a témával, hogy egy teve szét akar oszlatni bennünket. Ezt a történetet bizonyára már ismeritek. Nem részletezném, akit érdekel megtalálhatja a karavánnaplóban.
Nyáron elkezdődtek a virtuális táborok is. Ennek a 2. turnusában vesztek most részt. Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni, de nem csak a miénkben, hanem a többi turnusban is.
Nyáron még Tihanyba is ellátogatnak a Tevékeny Tevék, vagyis most a gazdáik, mivel igazi tábort szerveznek a vezetők. Ezt is megtalálhatjátok a karaván naplóban.
A cseten is zajlik a élet, teljesen összebarátkoztak a Tevékenyek.

Jó nyarat, és kellemes időtöltést kívánunk a TTK-ban!

Korok
Játékok
Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...