Táborozóink írták :)

Július 5. Történetíró mesterei:

.SweetRevenge.:

Elérkezett ez a nap is - a Tevékeny Tevék nagy családja, e boldog, s életvidám karaván verőfényes nappalra ébredt. Pénteken alig hogy hazaértek Törökországból, hétfőn már indulhatnak is az újabb táborba!
>>>> Éljen, még több izgalom - ujjongnak széles mosollyal kis tevéink. Izgatottan mocorognak már a busz ülésein, közben pedig hangosan énekelnek, egyesek pedig csak egyszerűen beszélgetnek a mellettük ülővel.
>>>>Pár óra múlva görnyedten állnak fel, s lassan az ajtó felé közelítenek. Lebattyognak a lépcsőn, és rögtön elkerekedik a szemük, ahogy patájukról a tájra villan tekintetük.
>>>>Kis jurtákat, és veremházakat láthattak maguk előtt, egy hosszan elnyúló, tiszta vízű kis patakot, s a végtelennek tűnő, füves síkságot. Néhol egy-egy birka, vagy pedig juh legelt, egy pár ember régi maskarába öltözve intett oda a tevéknek. Mindenki vigyorogva figyelte azt is, ahogy a kisgyerekek viháncolva játsszanak a kutyákkal, az édesanyák pedig ezt a pajkos pillanatot milyen féltő szeretettel figyelték.
>>>>Igen, ez itt a honfoglalás teljes mása - karavánunk néhány tagjának ámuldozó elméjében az a gondolat is átsuhant, hogy még az is lehet, hogy az időben teljesen visszautaztunk.
>>>>Három másik teve sétált oda hozzánk - elég furcsán festettek a környezetben, mintha egy kivágott képet illesztettek volna egy honfoglalás-kori háttérbe.
>>>>Meséltek sok mindent a történelemről, aztán pedig kiosztották papíron a táborozók egész heti programjait.
>>>>A legtöbben azt hitték, hogy a kiváló hangulatot már nem is lehet tovább fokozni - tévedtek! A tevék majd kiugrottak a bőrükből, ahogy meglátták, hogy még mennyiféle nevezetességet láthatnak - amely lehet, hogy másnak sosem fog megadatni.
>>>>- Előre a jövőbe? - ámélkodott Sweet Revenge a jövendőbeli Tevékeny Tevék meglátogatásán, majd pedig egyszerre melegség töltötte el, mellette pedig megborzongott. - Ez félelmetes.. Egyszerűen.. - nézett üveges szemmel maga elé, majd pedig hirtelen felkiáltott: -Szuper!
>>>>Morajlás futott végig a tömegen, s tisztán lehetett hallani, hogy az összes teve vigyorogva helyesel.
>>>>- Örülök, hogy tetszik. - mosolygott rájuk széles mosollyal az egyik táborvezető, majd pedig nagy levegőt vett, és újra beszélni kezdett.
>>>> Még volt egy kis kvíz, ami eléggé hosszúra nyúlt, s a végén a villámkérdésre való válaszok csámcsogássá váltak. Körbe ültük a tábortűzt, és mályvacukrot eszegettünk, és a farönkön ülve meséltük egymásnak az izgalmasnál izgalmasabb történeteket...

 

Pawky:

A táborelfoglalás
8 órakkor a TeveClub Tevékeny Tevék Állomásánál felszálltam a TTK - Időgép táborának a vonatára.
Mikor felléptem a járműre, mindenki kedvesen köszönt nekem. Így hát én is mosolyogva visszaköszöntem. Mindenki lelkesen beszélgetett és közbe untalanul vigyorgott. Látszott hogy nagyon várják már a vonat indulását, pont mint én. Láttam a 3 táborvezetőt, Areiko Annabellet, Parádét és Vadon Vikit. Ők is üdvöltek, majd megmutatták a mozdonyon a helyemet. Feltettem a csomagomat a csomagtartóra és pár perccel késöbb már indult is a vonat. Integettem a családomnak, anyukámnak, apukámnak, tevepapinak és tevemaminak is.
Amikor már nem láttam őket megfordultam és a mögöttem ülő tevékkel beszélgettem. Mindenki nagyon kedves volt. Késöbb, éreztem ahogy lelassul a vonat. Megérkeztünk. Mindenki még hangosabban, lelkesebben kezdett el beszélgetni. Vezetőink sürgetően szóltak, hogy szálljunk le a járműről. Gyorsan lekaptam a bőröndömet és már lennt is voltam a peronon. Hallottam az izgatott csicsergést és én is beszálltam a fecsegésbe. Elindultunk hát, a tábor felé. Még nem láttuk ugyan, de ki volt írva, TTK - Időgép Tábor 750m.
Miközben mentünk azon kaptam magam, hogy a semmibe mosolygok. Már csak úgy 150-200 m volt a táborig. Haloványan már láttam is, ezért összehúztam a szemem. Azt hittem jobban látom, de igazából csak mert közeledtünk. Mikor elértük az íves kaput, mindannyian elnémultunk. Ekkor Vadon Viki megszólalt:
- Itt vagyunk, megérkeztünk az Időgép táborba!
Egyszerre kiáltottunk fel valamennyien. Rögtön berohantunk a táborba. Óvatosan körülnéztem, láttam ahogy a faházak sorakoznak egymás mellett körbe. Az utlsó házra fel volt írva Csemegéző TeveBolt. Megnéztük a faházakat belülről. Igazán jól nézett ki. Mindegyikben volt emeletes ágy. 3db 4 ágyas szoba és 3 db 3 ágyas szoba volt.Pont annyi amennyien vagyunk. Én 4 ágyasba kerültem, Csokis|Muffinal, Ricky.crazyvel és bellával. Kiültünk beszélgetni, s izgulva vártuk a versenyeket. Bár még nem kezdtünk bele, de egyet biztosan tudunk, a következő 5 nap életünk egyik legszebb ideje lesz.

 

Július 6: Vicc mestere:

bellá.:
Stefan cel Mare nézi a tévét. Egy szolga beront: - Nagyságos fejedelem, jönnek a törökök. - Hm, szóval a törökök. Melyik csatornán nyomják?
- Uram, támadnak a törökök. Mire Stefan cel Mare: Hozzátok ide nekem a szent kardomat.
Másnap: - Uram, ismét támadnak a törökök. - Nem baj, hozzátok ide szent kardomat és piros ingemet. - Miért a piros inget, Uram? - Hogy ne lássátok kibuggyanó vérem.
Harmadik nap: - Uram, ismét támadnak a törökök. - Nem baj, hozzátok ide a szent kardomat, a piros ingemet és barna nadrágomat… :D:D

Vicces segéd:

.SweetRevenge.:
"Egy orosz és egy török katona beszélgetnek. Kérdezi az orosz:
>>- Te! Miért van az, hogy ti 150 évig voltatok Magyarországon, mégsem utálnak benneteket a magyarok, nem úgy, mint bennünket.
>>- Ennek három oka van. Először is nem tettük ki mindenhová a félholdat, másodszor nem tettük kötelezővé a török nyelv oktatását, harmadszor pedig soha sem állítottuk, hogy ideiglenesen állomásozunk Magyarországon."

Vicces inas:

Ricki.crazy

Hogy hívják a Török nőgyógyászt?
???
Kapaharadzsa

Július 9 Véleményírás mestere:

.SweetRevenge.:

Gyorsan elszállt ez az egy hét, amely igen tanulságos, és felettébb szórakoztató volt. Sok új barátság született e röpke idő alatt, s rengeteget játékkal kedveskedtek nekünk a szervezők, ráadásul még az időben is utazgattuk oda-vissza! Huhh! Szóval azt hiszem, mindenki számára világos, hogy szívüket lelküket beleadták, és persze még ott van még az a nyeremény is a legjobbaknak, amire mindenkinek fáj a foga... Azért szerintem nem semmi.
Ami nekem a játékok közül nagyon tetszett, az a Gyilkos tábor. A kvízkérdésekbe mára már belesajdul a fejem - hiszen például olyan dolgokat, hogy például Gilgames melyik város királya, ki a fene tud? (Mondjuk speciál erre a választ pont tudom, de más nem jutott eszembe.) Ez pedig egy olyan blöffölős, kiszámítós játék, amit mindenki szeret, és még az agyadat se kell erőltetned. Ha közben mást is csinálsz, mégis van időd dobni egy voksot arra, aki szerinted akasztani való. Én akkor éppen Makón voltam, és annak ellenére, hogy nem voltam otthon, még is eljöttem, mert nagyon szerettem volna ezt kipróbálni - szóval én elmondhatom magamról, hogy legelőször unokatesómék kanapéján, egy laptoppal a kezembe játszottam ezt a játékot.
Amibe még nagyon profi vagyok, az, hogy egymás után rugdossam ki az embereket a szobából - bár itt törökökről volt szó. Tudni illik, régebben törzsvendége voltam egy ha bejössz kirúglak nevű szobának, illetve erre a chatroomban is szakosodtunk. Beus egyre mondta, hogy ott repülnek a kismadarak, nézzem csak azt, tehát elárulom a titkos fegyvert; a nevek alatt folyton csak kattintgass, és akkor rögtön rátudsz menni a bejövő emberre, ha elég gyorsan csinálod az előbbit. Két percre el is ment az áramom, és véletlenül két ártatlan, admintalan polgárt is kihajítottam, viszont a megvert törökök aránya még így is nálam volt a legnagyobb. Képzelhetitek, milyen boldog voltam - ez már művészet, barátaim! Most azt hiszem, elengedhetek egy önelégült vigyort - egyébként csak poénkodok, nyugalom.
Mint már mondtam, a kvízeknél ha nehéz fába kell vágnom a fejszémet, hamar ideges lehetek, tehát ezeket nem kedvelem annyira, szóval ez volt ami nem tetszett - viszont ez már nem a szervezők hibája, csak egyszerűen én vagyok ilyen.
Még tudnám húzni a szöveget, úgy, mint a rétest, csak akkor vékony lenne a tésztája. Tehát egy szónak is száz a vége; én imádtam itt lenni veletek, a virtálus táborok második turnusában - megérte jelentkezni!

 

Véleményírás segéde:

 

Púpos Torta:

Az eddigi legjobb virtuális tábor! Minden tetszett benne. Azért volt jó,mert jól volt megszervezve minden,nem voltak nagy késések,és a lehető legkedvesebbek voltatok,mint mindig.A játékok is a legjobbak voltak!

 

Véleményírás inasa:

Ricki.crazy

Nagyon tetszett a tábor :) Tartalmas és szórakoztató voltNéhány proramot kihagtam de amin résztvettem azt nagyon élveztem.Köszi nektek, hogy szerveztetek 1 ilyet:P

Korok
Játékok
Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...